Torneig Pàdel 7é ANIVERSARI
10/10/2017

Ens complau molt presentau-se el torneig del setè aniversari del Pàdel Vila village , en aquesta ocasió les dates del torneig seran del 27 al 29 d´octubre . Totes els inscrits en el torneig tindran una sudadera conmemorativa del torneig i del setè aniveresari del club .

El torneig comptarà amb 4 modalitats ; masculí , femení , mixte i infantil . En el masculí 5 categories : A , B+ , B , C i iniciació . El Femení comptarà amb 4 categories : A , B , C i iniciació . El mixte comptarà amb 3 categories : A , B , C . Finalment la categoria infantil comptarà amb una sola categoria .

El format de la competició serà de una fase de lligueta , quarts de final , semifinal i final . Entre el divendres i el dissabte és disputarà la fase de la lligueta , diumenge serà el torn de les eliminatòries . En la fase de la lligueta els grups seran de 3 parellas . Nota important : tots els partits del torneig seran a 2 sets+supertiebreak .

Les pilotes del torneig seran les oficials  wpt head .

Estem treballant per oferir uns premis importants per els campions i campiones del torneig , en breu us ho avançarem . Així mateix us informen que en l´inscripció del torneig  hi haurà filtratge del nivell de tots els jugadors i jugadores de cara a fomentar la igualtat .

Us pasem l´enllaç del cartell : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1597214837004964&id=194305020629293

Us hi esperem !

« Volver