Facebook
Partides obertes
No hi ha registres Veure més

Activitats

En el càmping i podem fer tota aquesta activitat ;

- Natació - Ping pong - Tennis - Pàdel - Fútbol - Bàsquet - Patinatge - Petanca - Billar - Futbolín 
- Barbacoa - lleure parc infantil .
 

Un càmping on els teus fills poguin fer un munt d´activitats i d´amics el trobes en el Vila Village .
Activitats en aquesta semana santa de dilluns a dijous de 9h. a 13h. on els teus fills faràn ; classes de tennis , classes de pàdel , classes de dance , multiesport , fútbol , ping pong , futbolín , manualitats , etc ..

Volem destacar el vincle que és crea amb els nens dels pobles del voltant i del nostre càmping .

Què hem fet aquests dies?

Vam començar el dimecres 25 aquesta nova aventura del campus esportiu. A les nou vam trobar-nos i vam veure qui serien els nostres companys i les nostres companyes amb qui compartiríem unes 6 setmanes aproximadament. A les 9 vam passar llista per veure que hi érem tots i per explicar l’organització per grups-activitats i horaris.

L’organització es basa en separar les 4 hores i escaig en 6 terminis de 40 minuts. Per tant, cada activitat aproximadament dura aquests 40 min. Les activitats són: tennis, dansa, pàdel, activitats aquàtiques a la piscina i jocs psicomotrius o altres esports (bàsquet, voleibol, futbol, waterpolo i atletisme). Cada activitat la duu a terme com a mínim un monitor i fins i tot a vegades dos.

En activitats com el tennis i el pàdel realitzarem diferents activitats per introduir aquest esport a alguns i algunes i perfeccionar i millorar la tècnica i altres coneixements com la col·locació, valors que es deriven de la pràctica esportiva…

En la piscina aprofitarem per fer jocs, esports, activitats gimnàstiques (aquagym)… Ensenyarem als més petits a defensar-se en l’aigua amb cursets adaptats de natació i mitjançant activitats lúdiques. Als que ja saben com nadar se’ls hi dóna un curset de tecnificació i es fa pràctiques d’altres esports aquàtics o activitats lúdiques.

En la dansa aprenen conceptes com el ritme, pulsacions, cànon, etc. però a la pràctica. L’expressió corporal i la realització de diferents danses i coreografies de diferents estils i procedències són els continguts majoritaris d’aquesta activitat que intenta fer veure com tots podem ser uns ballarins o unes ballarines especials.

L’última activitat per comentar es basa en diferents jocs psicomotrius pels més petits o la realització de diferents esports com futbol, bàsquet, voleibol… Treballarem continguts com habilitats motrius bàsiques pels més petits (desplaçaments, salts, girs, llançaments, etc.) i amb els més grans aspectes relacionats amb tècnica i tàctica i les diferències que existeixen entre esports individuals i col·lectius.

A més, aquest any s’ofereix la possibilitat d’ampliar l’horari fins després de dinar, fins a les 15h. Podreu escollir la possibilitat de gaudir d’un menú bo i equilibrat i a un bon preu pensat per a tots i totes vosaltres. Gaudireu del menjar típic català i mediterrani.

Amb tot això només queda gaudir dels dies que tenim per davant!!!!!!! A ser feliços !!!!!!!!!

S’ofereix per als petits de la casa un “stage” on podran practicar activitats dirigides per monitors qualificats com; tennis,padel, fútbol ,natació, jocs estratègics, anglès, ball modern ,fer gimcanes…

A part de l’Stage, per als nens fem un seguit d’activitats lúdiques durant tot l’any com la festa dels inflables a la piscina, actuació de pallassos, gimcanes …

També hi ha la possibilitat de fer cursos de natació per a totes les edats i diferents nivells. Per a totes les edats també realitzem activitats com bicicletades, gimcanes, festa de l’escuma, discomòbil, festa nocturna a la piscina, tornejos oberts de tennis…

Al estar envoltats d’un espai natural es poden fer caminades per les diferents rutes que queden a prop de les instal·lacions. La proximitat de pobles com Gaserans, Grions, St. Feliu de Buixalleu i Massanes fa que hi hagi un gran ventall de festes majors durant la primavera i l’estiu a les quals poder acudir.